39° / 20° Poc tapat

JORNADA DE NETWORKING PLA D'URGELL I LES GARRIGUES

El Networking és una tècnica d'adquisició de contactes professionals, que ens permeten crear sinergies i oportunitats laborals o de negoci a curt, mitjà o llarg termini. El Va de Networking al Pla d’Urgell i a les Garrigues!!!! és un espai de trobada entre persones d’arreu del territori amb projectes emprenedors, empreses consolidades, start-ups innovadores, professionals, etc. que tinguin ganes de descobrir noves idees i maneres de fer.

 

Dinamitzada per, Gorka Bartolomé https://www.linkedin.com/in/gorka-bartolom%C3%A9-phd-615a6551/ , la sessió comptarà amb una xerrada inicial sota el títol “La intel·ligència artificial com a aliada en el procés d'emprendre i consolidar l’empresa” i acte seguit es realitzarà un networking relacional.

 

Aquest dia podràs:

 

  • Trencar resistències personals
  • Sentir-te part de la comunitat emprenedora
  • Compartir experiències amb altres persones que es troben en la teva mateixa situació
  • Ampliar la teva xarxa de contactes professionals
  • Generar noves oportunitats de negoci

 

Us hi esperem a tots i totes per compartir experiències, conèixer noves oportunitats, obrir vies de negoci, etc. I no t’oblidis de portar les teves targes de presentació.

 

El Va de Networking Pla d’Urgell i de les Garrigues es realitzarà el proper 6 de juny de 19:30 a 21:30 hores al Punt d'Atenció Globalleida Pla d'Urgell situat a la Incubadora d'empreses de Bell-lloc. C/ Joan Oró 3 de Bell-lloc d’Urgell

  

Informació i inscripcions: https://promocioeconomica.cat/agenda/va-de-networking-pla-durgell/

Jornada Networking Pla Urgell _ Garrigues.jpg

Galeria d'imatges