LA MAGIC LINE SANT JOAN DE DÉU 2022

La Magic Line és una mobilització ciutadana no competitiva que camina des de 2014 per les persones que més ho necessiten. La participació és sempre per equips: cada grup es posa un repte econòmic i el punt culminant és una caminada que tindrà lloc el diumenge 20 de març de 2022 a tots els territoris.

Tot el que es recapta amb la Magic Line SJD es destina a projectes socials i sanitaris de Sant Joan de Déu, i l’Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida hi participa amb dues rutes:

  • Ruta Llarga: Lleida Caminada Solidària. Ruta de 14 km que surt des de l'Hospital SJD Terres de Lleida, passa per la Copa d'Or, la Mitjana, Barris Nord i acaba a la Seu Vella.
  • Ruta Curta:  Lleida Caminada Solidària. Aquest recorregut té 4 km de distància i surt des del Parc de la Mitjana, barris nord, Prat de la Riba i té l'arribada a la Seu Vella.

Aquesta serà la segona edició a les terres de Lleida, i amb la participació de la ciutadania podrem finançar projectes que millorin la vida de les persones que atenem a l’Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

cartell_ML_2022_cat_01.jpg

Galeria d'imatges