38° / 20° Poc tapat

NOVA MATRÍCULA PER ALS CURSOS DE CATALÀ

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix cursos de català en línia de tots els nivells (A2, B1, B2, C1 i C2).

Les properes inscripcions per als cursos generals  seran els dies 12, 13,14 i 15 de setembre de 2023. Les sol·licituds es podran fer presencialment o en línia (mitjançant la plataforma d'inscripció als cursos de català) des del dimarts 12, a les 9 h, fins al divendres 15, a les 20 h. La matrícula s'estructura en dos torns:

  • preferent, els dies 12 i 13 de setembre (per a antics alumnes inscrits a un curs del CPNL durant els darrers 12 mesos)
  • general, els dies 14 i 15 de setembre (per a tothom). 

Les persones que no hagin fet un curs al CPNL durant els darrers 12 mesos o que no disposin d'un certificat de coneixements de català hauran de sol·licitar una prova de nivell (plataforma d'inscripcions) a partir del dia 1 de setembre per poder determinar quin curs és el més idoni per a elles.

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana dela Secretaria de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i es corresponen amb els nivells del Marceuropeu comú de referència (MECR).