38° / 19° Clar

TRACTORADA A LLEIDA 9 DE MAIG

Unió de Pagesos convoca a tota la pagesia, ramaderia i a la població en general, a una tractorada el dimarts 9 de maig a les 10:00 h, davant de la Subdelegació del govern espanyol a Lleida (Plaça de la Pau,1), els informem dels punts i horaris de trobada: 

9.30h concentració davant descampat Decathlon a Lleida. Sortida de l’esplanada de davant del Decathlon direcció al pont de la Universitat, Avinguda del Riu fins Rambla Ferran, davant de la Subdelegació del Govern estatal.

 Itineraris:

Garrigues. Concentracions

8h Coop. St. Isidre, les Borges Blanques./ 8.15h Restaurant Torrent, Juneda./ 8.30h Rotonda Margalef de les Borges Blanques – Juneda – Rotonda Margalef carretera N-240 direcció a Lleida entrada per Mangraners - cementiri de Lleida direcció LL-11 fins a Decathlon.

Noguera. Concentracions

8h Balaguer (Carrefour)./ 8.30h Térmens./ Sortida del Carrefour de Balaguer a la C13 de Térmens, i a la rotonda del Cementiri de Lleida agafaran la LL-11 fins al Decathlon.

Segarra. Concentració

7h Cervera (davant del Bargués). / Sortida per la N-II direcció Mollerussa de la John Deere per la N-II entrada pel Cementiri de Lleida LL-11 fins al Decathlon.

Segrià. Concentracions i recorreguts

8.15h Almenar. Sortida N-230 passant per Alguaire, Torrefarrera, Príncep de Viana fins a Av. Miquel Batllori./ 8.30h Alpicat. N-240 direcció Lleida passant per Ciutat Jardí agafant L-11 direcció Tarragona-Barcelona-La Seu./ 9h Artesa de Lleida. Sortida per la carretera L-702 direcció la Bordeta agafant Av. Miquel Batllori. / 9h Alcoletge. Sortida d’Alcoletge C13 i a la rotonda del Cementiri de Lleida agafaran la LL-11 fins al Decathlon./ 8.45h Alcarràs. N-II direcció Instituts de Lleida, direcció Cap Pont, Av. Miquel Batllori, Decathlon.

Urgell. Concentració

7.30h Bellpuig d'Urgell (davant Stop). Sortida de Bellpuig d’Urgell per la N-ii direcció a Mollerussa de la John Deere per la N-II entrada pel Cementiri de Lleida LL-11 fins al Decathlon.

Pla Urgell. Concentració

8h Mollerussa (a la John Deere).

10h. Mobilització fins al davant la Subdelegació del Govern a Lleida (Plaça de la Pau, 1)

20230509-CartellProuBurocracia_Lleida def.jpg

Galeria d'imatges