A la venda els abonaments per a les piscines municipals

La temporada d’estiu de l’equipament s’iniciarà el pròxim divendres 7 de juny

DILLUNS 03 JUNY 2024

Les piscines municipals  obriran les seves portes per a la temporada d’estiu 2024 el proper divendres 7 de juny a les 15 h. L’obertura s’ha avançat dues setmanes per fer-la coincidir amb l’inici de la jornada intensiva a l’escola. 

Ja s’han posat a la venda els abonaments per enguany amb algunes modificacions en els preus. Les tarifes pels abonaments de temporada són diferents per a persones que estiguin empadronades o no ho estiguin. També s’ha previst diferents tarifes segons les edats. Així, els nadons de 0 a 3 anys tenen l’accés  gratuït en tots els casos, i la resta d’edats van des de l’infantil (4-14 anys), juvenil (15-17), adult (18-64) i la novetat per aquest estiu és la introducció del sector de població de més de 65 anys, amb descompte especial. Les entrades puntuals a les instal·lacions també oscil·len segons les edats i l’empadronament a Vilanova de Bellpuig. 

La compra d’abonaments i d'entrades puntuals es pot fer online a través del web de l’Ajuntament i de forma presencial a partir del proper 6 de juny a les oficines municipals (de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 h). Per a més informació sobre els horaris d’obertura de l’equipament, vegeu el cartell adjunt. 

Les entitats que desitgin realitzar alguna activitat a les piscines podran fer-ho amb un descompte simbòlic d’un euro per als seus assistents, si aquests no compten amb abonament. Aquesta entrada serà només pel dia en que es celebri l’activitat en qüestió. 

Amb l’objectiu de promoure el turisme a la zona, el govern ha previst que les cases rurals i/o apartaments turístics podran comprar abonaments segons els nombre de places pel que tenen llicències. 

Les bonificacions previstes per enguany són per a famílies monoparentals i famílies nombroses amb el carnet en vigor, que comptaran amb descomptes del 20%, mentre que les persones amb discapacitat acreditada del 33% podran gaudir d’un 50% de bonificació en la taxa. 

La modificació de les taxes és fruit de la decisió del govern per pal·liar l’augment de costos de la matèria prima -cloro i sal, bàsicament-, de l’ampliació horària del servei de socorrisme i l’increment dels costos de manteniment de l’equipament. Cal recordar que  s’han realitzat diverses inversions a les piscines com la impermeabilització del bas de la piscina, la instal·lació d’una escala ergonòmica i el canvi de la maquinària de la depuradora d’aigua (filtres, vàlvules i comportes per pèrdua d’aigua). També s’han efectual altres actuacions com el reforç de l’equip salinitzador de la piscina gran i el sistema de cloració de la piscina mitjana. 

Cal tenir en compte, però, que les tarifes no s’havien actualitzat des de l’any 2017 i que era necessari fer-ne una actualització atès que s’incrementa el cost de manteniment perquè les piscines obren més dies aquest estiu i més hores al dia, el que requereix una ampliació del servei de socorrisme. Tot i aquest augment, els preus d’aquesta temporada d’estiu continuen per sota de la mitjana dels pobles de l’entorn.

Accés a la venda d'abonaments i entrades en línia

Galeria d'imatges