Aprovat el nou Pla Local de Joventut

Aquest document s’ha de convertir en un full de ruta per a guiar les polítiques juvenils del consistori fins a l’any 2025

DIVENDRES 22 ABRIL 2022

L’Ajuntament de Vilanova ha aprovat el Pla Local de Joventut 2022-2025, una eina que marca les directrius que hauran de seguir les polítiques juvenils municipals en els pròxims anys. El document, que s’ha redactat amb el suport del Consell Comarcal, busca millorar la qualitat de vida dels nois i les noies i fomentar-ne la participació activa en les activitats que es fan al poble. Així mateix, aposta per una feina transversal amb altres àrees municipals per tal que en els seus serveis i projectes tinguin en compte el jovent.

En els últims anys, l’equip de govern ha treballat en aquesta línia, dinamitzant el carrer com a espai d’acció juvenil amb concerts i espectacles teatrals i reformant la biblioteca perquè es converteixi en un punt de trobada que aculli activitats formatives i de lleure destinades a la població més jove.

Entre els objectius d’aquest nou pla hi ha fomentar l’educació en valors, promoure estils de vida saludables, establir espais de diàleg entre el jovent i l’administració, donar suport a l’associacionisme juvenil i impulsar la participació amb activitats que els empoderin. Altres propostes d’aquest 2022 seran tallers creatius, activitats per a dinamitzar la pista de skate, un torneig d’estiu de futbol sala i el Concert de l’Estelada. 

Aquest pla s’ha fet amb la participació del teixit associatiu, social i juvenil del poble.

Podeu consultar el document en aquest enllaç