23° / 10° Núvols

Arrenca la temporada de ball

Les sessions s’ofereixen cada diumenge amb servei de bar i un preu de 5 euros per persona

DIMARTS 04 OCTUBRE 2022

Vilanova de Bellpuig reprèn la temporada de ball, una tradició que va començar l'any 1994 amb una sessió per celebrar la Castanyada amb l'acompanyament de les orquestres Fantàstica i Puzle. Des d'aleshores, aquesta activitat s'ha mantingut al Poliesportiu Municipal cada vespre dels diumenges, excepte els mesos d'estiu i durant l'època de la pandèmia, quan l'activitat es va cancel·lar.

La primera de les trobades d'aquest curs està prevista pel pròxim 9 d'octubre, a càrrec del grup Caribe. La següent se celebrarà el dia 16, amb música d'Atlantic's, mentre que les bandes Panamà i París la Nuit seran les encarregades de conduir les sessions del dia 23 i 30, respectivament. El dilluns 31 d'octubre, París la Nuit oferirà al públic una programació especial de ball amb motiu de la Castanyada.

El recinte a on es realitza l'activitat, el Poliesportiu Municipal, compta amb servei de bar, mentre que l'horari de ball és de 19 a 22 hores amb un preu per persona és de cinc euros. L'Ajuntament també ofereix la possibilitat de sopar per dos euros més, una opció que s'ha de reservar omplint aquest formulari.

La reserva del sopar s'ha de realitzar abans de les dotze de la nit del divendres previ al ball. També es pot reservar trucant al consistori (97 332 40 00), de dilluns a divendres i de 9:30 a 13:30 hores.

Galeria d'imatges