Arriba el Nadal a Vilanova de Bellpuig

S’han programat activitats diverses com la festa de Cap d’Any, el concert de Sant Esteve i la Cavalcada de Reis

DIMECRES 15 DESEMBRE 2021

Amb la voluntat de celebrar les festes i preservar les tradicions populars, l’Ajuntament de Vilanova ha preparat una programació de Nadal amb una gran varietat d’activitats esportives, lúdiques i culturals per a totes les franges d’edat. El tret de sortida es donarà aquest proper dissabte amb l’inici del concurs de pessebres a través de les xarxes socials. Es convida la ciutadania a publicar una fotografia del seu pessebre o enviar-la per correu electrònic a l’Ajuntament, com a molt tard el dia 6 de gener. La Junta de la Llar Municipal de Gent Gran serà l’encarregada d’escollir un primer premi, que guanyarà un val de 50 euros, i un segon premi, que obtindrà un val de 30 euros.

Continuant amb propostes nadalenques, el dimarts 21 al matí, els nens i les nenes de la llar d’infants sortiran al carrer a repartir bons desitjos. L’alumnat de l’escola Marinada ho farà a la tarda amb la proposta “Musiquem Vilanova” que s’oferirà a les places l’Anjua, Pau Casal i la plaça de les Vilanoves. El dia 26 de desembre, els infants podran rebre la patgessa reial al pati de les escoles que vindrà a recollir les cartes dels nens i nenes per als Reis d’Orient. A la tarda, les germanes Judit i Meritxell Neddermann tornaran a Vilanova per actuar en el Concert de Sant Esteve.  

El dilluns dia 27 hi haurà tallers de manualitats per als més petits i un altre per al jovent per ajudar a preparar l’arribada de Ses Majestats. I el dia 31 arribarà l’esperada festa de Cap d’Any per donar la benvinguda al 2022 amb un sopar i ball al poliesportiu a càrrec de l’orquestra Caribe. Els tiquets es poden adquirir a partir de demà dijous 16 de desembre a través del web municipal.

El dia 4 de gener s’habilitarà al poliesportiu un Parc de Nadal amb inflables per a infants de 3 a 12 anys, i dissabte 8 de gener la ciutadania podrà gaudir de la representació dels Pastorets, a càrrec de l’Agrupació Sardanista. Però, sens dubte, un dels dies més esperats per la canalla serà el 5 de gener. A les 18 hores es donarà inici a la Cavalcada de Reis que recorrerà els principals carrers del municipi. Posteriorment, Melcior, Gaspar i Baltasar repartiran els regals per tots els carrers i cases del poble en la que tornarà a ser una nit màgica.

Tots els actes quedaran subjectes a possibles modificacions o anul·lacions segons com evolucioni la pandèmia i quines siguin, en cada moment, les mesures de prevenció vigents.

Des de l’Ajuntament es recorda que durant totes les festes hi haurà un photocall a la plaça de la Creu i anima a tots els veïns i veïnes a fer-s´hi una fotografia i penjar-la a les xarxes socials. Bones festes i bon any 2022!

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges