38° / 19° Clar

El poble viu Sant Joan 2023

Unes dues-centes persones participen en els actes de la nit més curta de l’any

DILLUNS 26 JUNY 2023

La revetlla de Sant Joan del 23 de juny ha tingut una bona acollida entre el veïnat. Durant el capvespre i a la nit, vilanovenques i vilanovencs van tenir l’oportunitat de participar en la tradicional rebuda de la flama del Canigó, gaudir d’un àpat al sopar popular organitzat per l’Ajuntament o assistir a una sessió de música en directe.

 

Vilanova s’omple de festa per rebre l’estiu

La celebració de Sant Joan es va encetar al vespre amb la sortida per part d’una cinquantena de persones a buscar la flama del Canigó, la qual va arribar al pati de les Escoles a càrrec del Club Ciclista Guineus i del Club Atlètic La Guineu. Després, es va encendre la foguera i es va dur a terme la lectura del manifest reivindicatiu per l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA), del Club Ciclista Guineus i del Club Atlètic La Guineu.

D’altra banda, es va desenvolupar un sopar popular amb un menú d’amanida verda, fideuada, coca de Sant Joan, aigua, vi i cava. Amb la finalitat de donar cabuda a totes les sensibilitats, també es va posar sobre la taula una opció vegetariana de l’àpat, a la qual se substitueix la fideuada per una escalivada. A més, la canalla també tindrà a la seva disposició un menú de macarrons, gelat i aigua.

El grup Pixie Dixie va pujar a l’escenari després del sopar per oferir al públic una actuació musical apta per a totes les edats i gustos.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges