33° / 18° Clar

Bona acollida dels casals de Setmana Santa

L’Ajuntament i la Colla Gegantera La Guineu han organitzat també un taller de capgrossos

DIMARTS 12 ABRIL 2022

Ahir dilluns es van iniciar els casals de Setmana Santa, una proposta organitzada per l’AMPA de l’escola Marinada amb la voluntat d’oferir alternatives per tal que els infants gaudeixin del seu temps de lleure. Actualment, són 16 els nens i les nenes que participen en el casalet que coordina l’empresa Quàlia i que està destinat a infants de 3 a 12 anys. Una altra proposta per als estudiants de P5 a 6è de primària és el casal esportiu de pàdel, al qual s’han inscrit una vintena d’infants. Des del consistori es vol fer un agraïment a l’AMPA per oferir aquest servei a les famílies que no marxen fora durant els dies de Setmana Santa.

 D’altra banda, l’Ajuntament i la Colla Gegantera La Guineu han organitzat de manera conjunta un taller de capgrossos que està sent tot un èxit. L’activitat, en la qual hi participen 16 nens i nenes d’edats diverses, està impartida pel mestre geganter Carles Teixidor, i s’ofereix de l’11 al 14 d’abril de 16 a 17.30 hores al magatzem municipal Cal Xai.

Aquest taller és una més de les propostes que ofereix l’Ajuntament en el marc de l’Abril Cultural. Aquests dies, també s’han convocat assajos de caramelles per preparar la ballada de diumenge.

 

Galeria d'imatges