Comença el curs escolar 2023/2024

Més d’un centenar d’alumnes enceten les classes avui, 6 de setembre

DIMECRES 06 SETEMBRE 2023

Un cop finalitzades les vacances d’estiu, l’alumnat comença avui les classes del curs acadèmic 2023/2024. Aprofitant els mesos de descans escolar, l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig ha dut a terme diverses tasques de millora a les instal·lacions educatives, amb la voluntat de millorar els equipaments municipals.

Durant aquestes setmanes, la canalla també ha pogut assistir al casalet de la llar d’infants, una iniciativa que ha comptat amb una bona acollida, amb una vintena d’infants cada mes.

Dades de matriculació

Al nostre poble, un total de 126 infants hi estan matriculats. En concret, trenta-quatre alumnes formen part de la comunitat de petits (I3, I4 i I5); trenta-nou assisteixen a la comunitat de mitjans (primer, segon i tercer de primària); i cinquanta-tres a la comunitat de grans (quart, cinquè i sisè de primària). Pel que fa a la llar d’infants municipal, l’equipament compta amb setze nenes i nens.

Obres a l’escola i a la llar d’infants

Pel que fa a les intervencions de renovació dels centres escolars, el consistori ha arranjat el pati de l’escola amb la col·locació de sauló, i s’hi ha instal·lat rodes de cotxe pintades pel jovent del «JoVa». D’altra banda, l’espai ara també compta amb dues taules de pícnic i dues papereres, mentre que a l’interior del centre s’han pintat dues aules i s’han dut a terme tasques de manteniment. A més, l’equip tècnic ha traslladat el sorral a la nova llar d’infants.  

 

A la nova escoleta, l’Ajuntament continua enllestint els darrers detalls. Només falta acabar el mobiliari i la pintura, mentre que a l’exterior cal finalitzar l’accés i el pati.