Comença un nou curs de català per a persones nouvingudes

Aquesta formació pretén cobrir la demanda sobrevinguda de persones arribades recentment que volen conèixer la nostra llengua

Curs de català iniciat al mes d'abril
Curs de català iniciat al mes d'abril

DIVENDRES 06 MAIG 2022

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha ampliat l’oferta de cursos de català per cobrir la demanda sobrevinguda de les persones que han arribat aquests últims temps i que volen conèixer la nostra llengua. La formació que s’ofereix a Vilanova de Bellpuig ha començat amb 13 persones inscrites, la majoria procedents d’Ucraïna, tot i que també hi ha persones d’origen gambià.  

El curs de català inicial té una durada de 45 hores, s’imparteix de maig a juny tres dies per setmana en horari de vespre. 

L’Ajuntament de Vilanova s’ha mostrat molt interessada en aquesta ampliació de l’oferta formativa i ha facilitat el seu desenvolupament amb la cessió d’una sala per impartir el nou curs. 

Vilanova ja oferia unes sessions de llengua catalana per a persones nouvingudes, que es van començar a impartir al mes d’abril, i havia creat un grup de voluntariat per tal que l’alumnat pogués practicar el contingut treballat a les classes.