Crida a la ciutadania per oferir ajuda humanitària al poble ucraïnès

S’ha posat en marxa una campanya de recollida de material que es pot fer arribar a les dependències de l’Ajuntament

DILLUNS 07 MARÇ 2022

Des de divendres dia 4 i fins dimecres dia 9 de març, s’està duent a terme una campanya de recollida de material humanitari destinat a les famílies ucraïneses que estan patint en aquests moments la guerra provocada per la recent invasió russa del seu territori. Amb la voluntat de centralitzar la iniciativa, l’Ajuntament de Vilanova ha facilitat les seves dependències per instal·lar-hi un punt de recollida. Els veïns i les veïnes poden fer arribar les seves aportacions a la sala d’actes els dies 4, 7, 8 i 9 de març de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores. Dissabte també van poder fer-ho d’11 a 13 hores.

Pel que fa al material, es necessiten aliments que no vagin en pots de vidre com ara llegums, tonyina, sardines, carn cuita, sucre, bricks de llet, galetes, te, cafè, xocolata, fruits secs i barretes energètiques. També es demanen medicaments i material d’higiene com aigua oxigenada, venes, cinta esparadrap, betadine, tiretes, tisores, termòmetres, esponges, sabó per desinfectar, pasta de dents, tovalloletes infantils, bolquers, guants de làtex, ibuprofè, DALSY o antiinflamatoris.

La campanya està organitzada per la Coordinadora Operativa d'AV. Protecció Civil de Catalunya en col·laboració amb el Consolat General d’Ucraïna a Barcelona i compta amb el suport del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i de l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges