Dolors Pascual continuarà com a alcaldessa

Endavant Vilanova ha estat l’única candidatura que s’ha presentat al poble per les eleccions municipals

DILLUNS 29 MAIG 2023

L'actual alcaldessa, Dolors Pascual, té previst revalidar el seu mandat al capdavant de l'Ajuntament després que el partit amb el qual s'ha presentat a les eleccions municipals, Endavant Vilanova, aconseguís tots els regidors del Ple Municipal.

Resultats electorals

Enguany, només s'ha presentat una única candidatura als comicis, ja que l'altre partit amb representació al consistori fins aquest any, Junts per Vilanova, va decidir no presentar-se a les eleccions. En total, Endavant Vilanova ha obtingut 363 vots, un 85,01% de les paperetes dipositades a les urnes del col·legi electoral.

D'altra banda, la participació ha patit una important davallada, passant del 84,65% en les eleccions locals de fa quatre anys al 53,03% aplegat el 2023.

Inici del nou mandat

Es preveu que el ple de constitució de l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig pel mandat 2023-2027 se celebri el pròxim 17 de juny.

Les persones que integraran el Ple Municipal a partir del mes que ve seran Maria Dolors Pasqual Miquel; Magda Gorgues Sans; Roser Rubinat Noguera; Albert Font Escribà; Teresita Torres Penella; Montserrat Gorgues Pont; Genís Font Ballús; Anna Macià Miralles i Joan Culleré Guitart.