38° / 19° Clar

El 31 d’agost se celebrarà la 12a edició del Triatló

Un cop finalitzada la jornada esportiva, s’oferirà un sopar popular a les piscines municipals

DIVENDRES 25 AGOST 2023

Tot està enllestit al nostre poble per celebrar la 12a convocatòria del Triatló Vilanova de Bellpuig, una prova esportiva a la qual poden participar atletes de totes les edats.

L'esdeveniment és organitzat pel Club Atlètic Guineus, amb la col·laboració del consistori, i se celebrarà el pròxim 31 d'agost a la zona de les piscines municipals. La jornada començarà a les 17 hores i, al llarg de tota la tarda, tant el públic adult com l'infantil podrà participar en la proposta esportiva.

Pel que fa a atletes nascuts abans del 2007 (aquest inclòs), el cost per competir en el triatló és de 3 € i el recorregut compta amb 150 metres nedant, 6 quilòmetres en bicicleta i 2,5 quilòmetres corrent.

D'altra banda, la canalla pot participar gratuïtament i el grup es divideix en les següents dues modalitats què depenen de l'any de naixement:

- Entre 2022 i 2008. Dues piscines nedant, sis quilòmetres en bicicleta i 2,5 quilòmetres corrent.

- Entre 2012 i 2017. Una piscina a la gran, un tomb a la Rambla i córrer al camp de futbol.

En ambdós casos, el pagament i la inscripció s'ha de dur a terme a les piscines municipals, i l'ús de casc és obligatori.

Un cop finalitzada la jornada, s'oferirà un sopar popular a partir de les 22 hores pel qual cal fer una aportació de 14 €, en el cas de comensals adults, i 9 € en el cas de la canalla.

Galeria d'imatges