33° / 18° Clar

El Duatló de Vilanova de Bellpuig recorda l'esportista Xavier Gorgues

Més de 200 atletes van participar en aquesta prova que vol retre homenatge al soci fundador del Club Ciclista Guineus

DIMARTS 21 DESEMBRE 2021

El passat dia 11 de desembre va fer 6 anys que ens va deixar l’esportista Xavier Gorgues. Aquest diumenge 19 de desembre es va celebrar la 6a edició del Duatló de Vilanova de Bellpuig, una prova que vol recordar l’esportista Xavier Gorgues, que ens va deixar el dia 11 de desembre d’ara fa sis anys. Un total de 203 persones van participar en aquesta cursa: 75 en la categoria individual i 128 en la categoria de parelles. Va ser un dia de records, esport i solidaritat, atès que l’esdeveniment pretenia col·laborar amb la Marató de TV3, que ha dedicat l’edició d’enguany a la salut mental. 

El Duatló està organitzat pel Club Ciclista i el Club Atletic Guineus i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, del Consell Esportiu del Pla d'Urgell, de la Diputació de Lleida, d’un gran nombre de persones voluntàries del poble i diversos patrocinadors que ofereixen regals que es sortegen entre els participants. La prova consta de 5 quilòmetres per córrer, 20 quilòmetres en bicicleta BTT i 2,5 quilòmetres per a córrer, tant en categoria individual com en parella. La classificació va ser la següent: 

CATEGORIA ABSOLUTA MASCULÍ

1  Lluís Ropero Tàpia

2  Miquel Peiró Cardet

3  Sergi Escobar Roure 

CATEGORIA ABSOLUTA FEMENÍ

1 Erika Soriano Solé

2 Laia Nadal Baró

3 Mar Puig Guals 

PARELLES MASCULÍ

1 Jordi Calafell i Albert Cabrera

2 Eugeni Sanfeliu Ibañez i Joan Amadeu Gili Noguera

3 Jordi Queralt Segura i Sergio Pascual Rodríguez 

PARELLES MIXTE

1  Aznar Tudo i Sans Badia

2  Nuria Duch Turmo i Victor Berga Abella

3  Roger Freixes Ribalta i Meritxell Freixes Ribalta 

PARELLES FEMENÍ

1 Jordina Llaberia i Alba Cami Alvarez

2 Diana Masip Mateu i Anna Felip Alegret

3 Mari Sanfeliu Ibañez i Sandra Borda Fortuny 

El lliurament de premis va anar a càrrec de la família del Xavier Gorgues, del president del Consell Esportiu del Pla d’Urgell, Melcior Claramunt, el regidor d’esports Joan Culleré i l’Aleix Calafell, president del Club Ciclista.

 

Galeria d'imatges