El jovent crea la Radio Makuto

La ciutadania més jove del poble posa en marxa un programa de pòdcasts en línia

DIMECRES 22 MARÇ 2023

La població jove del nostre poble ha decidit emprendre un nou projecte radiofònic anomenat «Radio Makuto», un programa dirigit a donar veu al jovent del nostre poble i de la resta de municipis del Pla d’Urgell.

Es tracta de sessions disteses, d’una hora de duració, en les quals es parla sobre inquietuds i opinions de les persones joves i es presenten en format pòdcast. D’aquesta manera, es poden escoltar per internet en qualsevol moment.

Continguts

Podeu escoltar en línia tots els àudios que es publiquin a la plataforma iVoox. De moment, s’han publicat els següents dos episodis:

  • «D’aquí i d’allà», en el qual es tracta la mobilitat del jovent vilanoví, què significa anar a viure fora del poble i com és el retorn al nostre municipi, així com les activitats d’oci són les que realitzem en el nostre temps lliure. En la segona secció s'ofereix una entrevista a en Joan, que viu a la Xina.
  • «La participació», amb testimonis sobre la importància de participar en la vida pública de Vilanova de Bellpuig i les activitats que es desenvolupen a la localitat.