El poble es prepara pel carnaval

Les entrades pel sopar de carnestoltes es podran comprar a l’Ajuntament i en línia, del 13 al 15 de febrer

DIVENDRES 10 FEBRER 2023

Com cada any, Vilanova de Bellpuig acollirà diverses activitats el pròxim 18 de febrer amb motiu de la celebració de carnaval.

Un matí de propostes

La jornada començarà amb una trobada en la qual les colles que cuinin la cassola al pati rebran un obsequi; una copa de cava per cada sis persones del grup. D'altre costat, a la plaça de l'Anjua s'organitzarà una xocolatada a càrrec de la llar municipal de la gent gran, per la qual cal dur got i cullera.

A més, la població podrà assistir a la cercavila amb la «Foxy Band» (què es desenvoluparà entre la plaça l'Anjua; el carrer Nou, la plaça Pau Casals; el carrer Major; la plaça l'Anjua; el carrer Pare Pacífic i el pati de les escoles).

Fins a l'hora de dinar, la Guineu Jove i el Komando Merluza conviden a tothom a participar en el vermut electrònic al bar del poliesportiu i, d'altra banda, se celebrarà el concurs de la millor cassola de 2023. Després del certamen, la ciutadania podrà participar en el dinar de cassoles al poliesportiu.

Durant la tarda

Un cop acabi el dinar, l'artista Lo Pau de Ponts oferirà una actuació al poliesportiu i, al vespre, es preveu una sessió de música i ball amb servei de bar. A continuació, se celebrarà el concurs de disfresses, amb premis de 100, 75 i 50 € per gastar a comerços locals.

El dia conclourà amb un sopar amb aforament màxim de cinc-centes persones. Podeu consultar tots els detalls de l'esdeveniment al cartell adjunt. Les entrades per assistir-hi es poden comprar a les oficines de l'Ajuntament, del 13 al 15 de febrer i de 9 a 13.30 hores i al web, fins a les 13.30 hores.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges