El poble recapta 1.385 € per a La Marató de TV3

Se celebra al poliesportiu un festival amb mostres de cultura popular, àpats i música

DILLUNS 11 DESEMBRE 2023

A principis d'aquest mes de desembre, Vilanova de Bellpuig va acollir diversos actes dirigits a recollir finançament per a La Marató de TV3, una iniciativa solidària que se celebra anualment a tot Catalunya amb l'objectiu de donar suport a la investigació mèdica. Enguany, la campanya és dirigida a la salut sexual i reproductiva.

La jornada es va celebrar el 2 de desembre al poliesportiu, i va consistir en un festival d'exhibicions a càrrec de l'alumnat de l'extraescolar d'anglès, de Ioga Kids, dels grups de patinatge i de gimnàstica rítmica, i una mostra de sardanes. Durant la trobada, el públic també va gaudir d'una sessió de música de Míriam Cortada i Marta Argilés, amb coca, xocolata i un bingo. Aquestes propostes se sumen a la sessió que, també en el marc de La Marató de TV3, es va dur a terme el passat 30 de novembre a la Biblioteca Municipal Glòria Tudela va acollir una conferència sobre la importància de protegir la nostra salut en l'àmbit sexual.

Gràcies a la solidaritat de la nostra ciutadania, ara com ara el nostre municipi ha aconseguit aplegar 1.385 €. La xifra pot augmentar en els pròxims dies, ja que els comerços locals tenen guardioles obertes a donacions a disposició de la clientela fins al pròxim 15 de desembre.

Des de l'Ajuntament, s'ha agraït a les entitats vilanovines que han fet possible l'edició d'enguany del festival de La Marató i a tot el veïnat que ha participat en la iniciativa.

Galeria d'imatges