38° / 20° Poc tapat

Els Pastorets: una tradició amb més d’un segle d’història

Una trentena d’actors i actrius han participat enguany en aquesta adaptació de l’obra de Josep M. Folch i Torres

DIMECRES 12 GENER 2022

El passat dissabte, dia 8 de gener, Vilanova va tancar les festes de Nadal amb una nova edició de la tradicional representació dels Pastorets de Josep M. Folch i Torres. A Vilanova fa més de 100 anys que es representen els Pastorets, primer a la sala del “Cafè Rana”, després al Casal Parroquial, després va tornar al que ja era el “Cinema Rana”, i posteriorment al poliesportiu, on s’ha representat en els darrers anys.

Aquesta edició ha estat marcada per la COVID. Tot i que en algun moment es va dubtar de si es podria dur a terme la representació a causa de les restriccions, l’entusiasme del jovent i la perseverància i optimisme de la direcció liderada per Pilar Torrades van donar els seus fruits i el públic assistent va poder gaudir de les hores d’assaig. D’altra banda, el nombre de participants ha estat més reduït per raons sanitàries i només una trentena d’actors i actrius han participat en la representació. A l’edició passada de l’any 2020 hi van actuar una cinquantena de persones.

L’acte va estar organitzat per l’Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig i la Guineu Jove i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament. 

Fotografies de Marc Rovira i Albert Font

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges