Entra en funcionament la nova biblioteca

L’equipament ha començat amb visites guiades; una exposició fotogràfica i la participació en el cicle «Biblioteques amb DO»

DIVENDRES 03 FEBRER 2023

Durant aquestes dues setmanes, l'equipament – dirigit per l'humanista Georgia Cabrero – ha rebut la visita de desenes de persones; s'han tramitat uns 7 carnets diaris i s'està ampliant el fons bibliogràfic amb nous títols, especialment en l'àmbit de la literatura infantil.

L'obertura de la nova biblioteca també ha atret l'interès de la població, ja que s'han organitzat visites per gaudir de la exposició fotogràfica sobre la història de la biblioteca i per conèixer els nous serveis del centre.

 

«Biblioteques amb DO»

Durant el febrer, la biblioteca participa en el projecte Biblioteques amb DO, una iniciativa impulsada pel servei de Biblioteques Públiques de Catalunya en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig.

En el marc d'aquesta proposta, les vilanovines i els vilanovins podran participar l'11 de febrer en una activitat familiar al voltant de la producció del vi i una altra activitat que consistirà en un tast de vins amb la lectura d'un poema-assaig de Josep Pedrals.

Podeu consultar tota la informació al cartell adjuntat en aquesta mateixa pàgina i inscriure-us adreçant un correu electrònic a biblioteca@vilanovadebellpuig.cat, trucant al 973 324 256 o presencialment a la biblioteca.

Galeria d'imatges