33° / 18° Clar

Es clou la Festa Major amb una gran participació

Centenars de persones han assistit a la programació de propostes lúdiques, culturals i festives

DIMARTS 05 SETEMBRE 2023

De l’1 al 4 de setembre, Vilanova de Bellpuig ha acollit la Festa Major amb un recull d’activitats culturals, lúdiques i esportives adreçades a l’entreteniment i al gaudi de tothom, les quals van tenir una bona acollida amb la participació de centenars de persones.

La programació, organitzada per l’Ajuntament, es va desenvolupar tal com estava previst (tot i l'amenaça de pluja), i va comptar amb propostes destacades com un espectacle d'en Peyu, col·laborador de TV3;  una actuació musical del DJ Lo Puto Cat; la celebració de la 12a edició del Triatló de Vilanova; o l'organització de l'Escape City Vilatà de l'Any. L'activitat de la festa grossa va començar amb dues jornades esportives: les finals del 4t torneig de Festa Major de Pàdel Femení i Masculí i el Triatló de Vilanova.

A més, el veïnat també ha tingut l’oportunitat de participar en actuacions d’artistes, música, ball, sessions teatrals i concerts a càrrec dels grups Atxavara o Les que falta band. D’altra banda, també es va dur a terme la tradicional cercavila, amb la participació del grup local La Foxyband, les sardanes de la Cobla Jovenívola d'Agramunt i la tirada popular de bitlles i entrega de guardons del torneig d'estiu.

Enguany, com a novetat, el consistori ha engalanat diversos carrers del municipi amb la bandera del poble, amb la finalitat d’estimular el sentiment local durant aquests dies de celebració.

Galeria d'imatges