Es licita la redacció del projecte d’ampliació i adequació de l’escola Marinada

Les empreses interessades tenen temps per a presentar la seva oferta fins al 24 de desembre

DIVENDRES 09 DESEMBRE 2022

L’Ajuntament de Vilanova ha obert el procés de licitació per a la contractació del servei de redacció del projecte bàsic, el projecte executiu i la direcció de l’obra que s’ha de dur a terme a l’escola Marinada. D’acord amb el conveni signat entre el consistori i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, es destinaran al voltant de 2.110.000 € a l’ampliació i adequació del centre amb l’objectiu de millorar el seu funcionament i l’accessibilitat i resoldre, així, les mancances actuals. Es preveu també enderrocar una part de l’escola, reformar el menjador i retirar l’edifici prefabricat existent.   

El contracte que es licita correspon a la redacció del projecte bàsic i del projecte executiu, amb un termini màxim per a desenvolupar aquests treballs de dos mesos cadascun. El concurs inclou també la direcció de l’obra, que en aquest cas dependrà  del termini d’execució de les obres. El pressupost de licitació és de 104.555 € (sense IVA). 

Les empreses que vulguin presentar les seves ofertes, tenen temps per a fer-ho fins al proper 24 de desembre de 2022. Es poden consultar els plecs i tota la documentació relacionada a través del Perfil del Contractant de l’Ajuntament de Vilanova o clicant en aquest enllaç.