Es prepara el Carnaval de Vilanova de Bellpuig

El proper 26 de febrer hi haurà una xocolatada, la cercavila, el dinar de cassoles, el Gran Escala en Hi-Fi, el ball i el concurs de disfresses

DIVENDRES 11 FEBRER 2022

Vilanova es prepara per gaudir d’una de les celebracions més populars del municipi: el Carnaval.  S’han programat activitats diverses per dissabte 26 de febrer entre les quals hi haurà una xocolatada a la plaça l’Anjua, a càrrec de la Llar Municipal de la Gent Gran, i una cercavila que recorrerà diversos carrers del poble i que comptarà amb la companyia La Cremallera Teatre i el grup de geganters La Guineu.

Durant tot el matí es cuinaran les tradicionals cassoles de Vilanova al pati de les escoles i a les 13 hores, un jurat format per membres de l’Associació de Dones l’Anjua escollirà les més bones, que s’emportaran un primer premi de 100 euros i un segon de 75. A partir de les 14 hores, els veïns i les veïnes de Vilanova podran gaudir del tradicional dinar de cassoles per colles o bé seient a la taula popular, oberta a tothom.    

A la tarda hi haurà altres propostes com el Gran Escala en Hi-Fi, presentat per Lo Pau de Ponts, obert a totes les persones artistes i colles de totes les edats. Els tres premis que es donaran seran escollits per votació popular. Per participar-hi, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça culturaifestesvilanova@gmail.com, indicant el nom del grup, la cançó i la persona de contacte. A partir de les 18 h hi haurà barra a càrrec de La Guineu Jove amb música que anirà a càrrec de Trio Kumbia i Dj Agutzil. S’inclourà la celebració del 1r concurs de toro mecànic organitzat per La Guineu Jove. A partir de les 19.30 hores hi haurà ball al poliesportiu amb Grup 43.

Un dels moments més esperats serà, sens dubte, el concurs de disfresses que oferiran un primer i un segon premi de 100 i 75 euros respectivament per al millor grup o família i també un primer i segon premi, de 50 i 40 euros, per a la millor disfressa individual o de parella. Tots els premis seran per gastar-los en comerços locals.

La venda de tiquets per gaudir de totes aquestes propostes s’obrirà del 21 al 23 de febrer de manera telemàtica. Els dies 21 i 22 els podran adquirir també presencialment a les oficines de l’Ajuntament de 9.30 a 14.30 hores, les persones que formin part de les colles de Vilanova o que vulguin seure a la taula popular. L’aforament serà limitat. El dia 23 podran comprar els tiquets presencialment les colles d’altres municipis.

Pel que fa als preus, si s’agafa de manera conjunta el dinar, el ball i una consumició, els adults hauran de pagar 8 € i els infants (de menys de 12 anys) 4 €. També s’ofereix la possibilitat de gaudir del ball amb una consumició inclosa per 5 euros. Els infants entren gratuïtament al ball. Finalment, el preu de la cassola a la taula popular és de 14 € per als adults i 7 per als infants.

Accés a la venda de tiquets (del 21 al 23 de febrer)

Fitxers adjunts