Es renova la junta de l’Associació de Dones l’Anjua

L’entitat compta amb 198 sòcies i l'any vinent celebrarà el 25è aniversari de la seva fundació

DILLUNS 31 GENER 2022

El passat divendres, l’Associació de Dones l’Anjua va renovar la seva junta, que manté les mateixes membres i els càrrecs que ocupaven fins ara però a la qual s’adhereixen dues noves sòcies com a vocals. Així, doncs, la Montse Salvia i la Conxita Florejachs continuen al capdavant de l’entitat com a presidenta i vicepresidenta, respectivament; la Isabel Pascual segueix sent la secretària i la Núria Casulleres la tresorera de l’associació; finalment, les vocals són la Magda Balcells, la Montserrat Prió, l’Amèlia Codony i ll’Angelina Jubete i la Carme Mitjana, que són les dues noves incorporacions.

L’Associació de Dones l’Anjua es va fundar l’any 1998 amb la voluntat de defensar els drets del col·lectiu femení i d’ampliar els recursos i serveis que s’oferien a les dones de Vilanova de Bellpuig. L'any 2023 l’entitat celebrarà el seu 25è aniversari. Actualment compta amb 198 sòcies.

Des de l’Ajuntament es vol reconèixer l’esforç i la feina feta per aquesta junta, a la qual s’anima a continuar amb la seva tasca. Així mateix, es vol fer un agraïment a totes les persones que han format part de les diferents juntes al llarg de tots aquests anys.