38° / 19° Clar

La Cursa de la Guineu aplega prop de tres-centes inscripcions

La prova aconsegueix acollir centenars de persones a una convocatòria amb una vessant solidària envers la població ucraïnesa

DIMECRES 08 JUNY 2022

El Pavelló Poliesportiu de la vila es va convertir dissabte passat en el punt neuràlgic de la XVI edició de la Cursa de la Guineu. Uns 270 esportistes van omplir Vilanova per disputar les diferents modalitats de la prova.

La gran afluència de participants va certificar l'èxit de la cita que, aquest any, destinarà una part dels guanys de les inscripcions a projectes de solidaritat amb la població d'Ucraïna. El tret de sortida de la festa esportiva es va donar a les 9 h amb modalitats com la caminada popular, carreres infantils pels més menuts i la cursa de cadires de roda. La cursa atlètica, la prova cronometrada i la cursa de 10 i 5 kilòmetres van posar el colofó a un matí que va inundar la vila d'esport.

En categoria femenina Raki Garsaball es va alçar amb la victòria de la cursa de 10 kilòmetres, seguida de Maite Martí i d'Angelica Damoc. A la categoria masculina, Lluis Ropero es va emportar l'or d'aquesta mateixa prova, seguit de Juanma Fernández i de Josep Maria Sanfeliu. A la cursa de 5 km, a la modalitat masculina es va proclamar campió Muhammad Lamin, seguit de Jordi Calafell i de Josep Ramon Sanahuja. A la categoria femenina, Sonia Sans va aconseguir la primera posició, mentre que Laura Pallejà i Antonia Argiles van pujar al podi en segona i tercera posició.