Gran èxit del JoVa, un camp de treball destinat al jovent

Un total de 24 nois i noies han participat en aquesta iniciativa que ha tingut una durada de tres setmanes durant els mesos de juliol i agost

DILLUNS 08 AGOST 2022

Aquest estiu, i per primer cop a Vilanova, s’ha dut a terme «Estiu a JoVa», un camp de treball per a joves que cursen l’ESO. La iniciativa ha tingut una durada de tres setmanes, dues de les quals s’han desenvolupat al mes de juliol i la tercera durant la primera setmana d’agost. Des de l’Ajuntament consideren que aquest camp de treball ha estat un èxit perquè hi ha participat un total de 24 joves del poble al llarg de les tres setmanes, molts dels quals hi han assistit més d’una setmana. 

Durant aquests dies han marcat una ruta per anar fins a Bellpuig, han passejat avis i àvies de la residència, han desbrossat una zona del canal, han pintat una tanca del pati de les escoles, han plantat flors, han après com es cuiden els cavalls, han posat xarxes a les porteries del pati de les escoles i fins i tot han après a jugar a billar i a bitlles amb l’ajuda de membres de la Llar de la Gent Gran i de l’Associació de bitlles. 

La finalitat d’Estiu a JoVa és que el jovent es faci seu el poble, que l’estimi i apreciï i també que hi hagi una interrelació d’aquests joves amb altres col·lectius del poble. Finalment, i com a recompensa per tota la feina feta han anat al Salting de Torrefarera. 

El consistori es mostra orgullós del jovent del poble i espera poder tornar a repetir aquesta experiència l’estiu vinent.

Galeria d'imatges