23° / 10° Núvols

Grans resultats per als esportistes del municipi

Diferents vilanovencs i vilanovenques han destacat en disciplines com l’atletisme, la natació o el tenis de taula

Laura Sauch competint
Laura Sauch competint

DIVENDRES 30 JULIOL 2021

Al llarg dels darreres dies han coincidit en el temps diferents fites esportives assolides per veïns i veïnes del municipi de diferents edats i en diferents disciplines esportives. Així, per exemple, el cap de setmana passat el nedador Pol Solsona aconseguia dues medalles d’or al Campionat de Catalunya Junior a les proves de 100 i 200 metres papallona. A més també va competir en els 100 i 200 metres lliures.

Per la seva banda, en l’atletisme, la corredora Laura Sauch s’ha quedat a només tres posicions de poder competir en la final dels 300 metres tanques en el Campionat d’Espanya Sub16. Es dona la circumstància que l’atleta del CA Terres de Ponent, només uns dies abans, havia aconseguit la cinquena posició en la final del campionat de Catalunya d’aquesta mateixa prova.

A més hem de sumar una molt bona temporada per al Dídac Pons qui, amb només 11 anys, aconseguia arribar a les semifinals dels 60 metres del Campionat de Catalunya i la medalla de plata en els relleus dels 60 metres llisos.

Encara sense deixar l’atletisme, el passat 5 de juliol, la corredora Rosa Mari Carulla pujava al segon esglaó del podi en l'Agro-Llobera Palau Night Run, la cursa vespertina de 10 quilòmetres de distància en el polígon industrial del Palau d’Anglesola.

De la mateixa manera cal destacar la participació de tres integrants del Club Ciclista Guineus a la Pedals de Foc Non Stop, una ultramarató de resistència BTT que arrenca de Vielha per a realitzar un recorregut al voltant del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Armand Solé, Albert Sanfeliu i Lluís Pons van aconseguir finalitzar la duríssima prova que suposa realitzar 210 quilòmetres amb 6.000 metres de desnivell en un sol dia.

Deixant de banda les curses, també trobem vilanovencs que destaquen en altres disciplines. Per exemple, el Francisco Fontanet ha aconseguit la tercera posició en el Campionat de Catalunya de Tenis Taula per a majors de 70 anys.

Finalment, en futbol, cal remarcar alguns dels resultats obtinguts pels equips de la UE Vilanovenca com la quarta posició de l’infantil masculí al grup quart de la segona divisió catalana, la dotzena posició de l’amateur a la tercera catalana i la vuitena que aconseguia l’infantil femení a la segona divisió catalana.

Galeria d'imatges