31° / 15° Núvols

Homenatge al 25è aniversari de l’Associació de Dones l’Anjua

S’ha celebrat un reconeixement a la històrica tasca de l’entitat feminista del nostre poble

DILLUNS 06 FEBRER 2023

Vilanova de Bellpuig ha acollit un acte per commemorar el 25è aniversari de l'Associació de Dones l'Anjua, una de les primeres entitats feministes que es van fundar a la nostra comarca. Des del consistori, s'ha expressat un agraïment institucional a la presidenta de l'associació, Montse Salvia, i a les anteriors presidentes i juntes de l'entitat.

La iniciativa compta amb una mitjana de dues-centes sòcies i amb una important presència al nostre municipi, organitzant activitats esportives, culturals i de lleure. A més, durant aquests anys, s'ha desenvolupat una xarxa social d'integració i altruisme al voltant del projecte.

El reconeixement se suma a l’elaboració i distribució d’un calendari amb obres artístiques de les sòcies i al qual es recull la historia de l’associació.

Representació institucional

Més enllà de la presència de les autoritats locals, la trobada ha comptat amb l'assistència de la delegada territorial d'Igualtat i Feminisme, Elena Fustes; de la diputada provincial, Mercè Carulla; del president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Penedés i de la presidenta de la Federació de Dones del Pla d'Urgell, Montse Lorite.

Galeria d'imatges