Inscripcions obertes per gaudir dels casals d’estiu

A partir del 28 de juny s’oferiran propostes diverses per a infants i joves de P3 a 2n d’ESO

DIMECRES 09 JUNY 2021

Vilanova ofereix diferents propostes per aquest estiu amb l’objectiu de donar suport a les famílies i oferir alternatives d’oci per als infants i joves un cop finalitzat el curs escolar. A més del casalet que oferirà la llar d’infants municipal, l'AMPA de l’escola Marinada, amb la col·laboració de l‘empresa Quàlia, organitza els casals d’estiu, que es posaran en marxa el dia 28 de juny i finalitzaran el 10 de setembre. 

L’alumnat de P3 a P5 podrà participar en el casalet, que es durà a terme al poliesportiu i en diferents espais del poble. Durant els mesos de juny, agost i setembre l’horari serà de 9 a 13 h i al juliol de 9 a 12 h. Hi haurà servei d’acollida matinal i també al migdia. Els infants i joves des de 1r de primària a 2n d’ESO es podran inscriure al casalet esportiu, que es desenvoluparà a la zona esportiva i altres indrets del municipi. L’horari serà de 9 a 13 h al juny, agost i setembre i de 9 a 12.45 h durant el mes de juliol, també amb servei d’acollida matinal. 

Les inscripcions s’han de formalitzar al web de Quàlia. Actualment s’ofereixen uns preus promocionals que romandran actius fins al 13 de juny. S’ofereix a les famílies l’opció de fer el pagament en dues vegades i també descomptes com el 5 % que s’aplica en cas que hi hagi més d’un germà inscrit. Podeu ampliar aquesta informació trucant al 663 26 34 94, enviant un correu electrònic a l’adreça casals@lleurequalia.cat, o clicant en els següents enllaços: 

Accedeix a la informació i inscripció del Casalet 

Accedeix a la informació i inscripció del Casalet Esportiu 

Una altra proposta per gaudir de l’estiu són els cursets de natació que també organitza l’AMPA amb la col·laboració del Club Natació Mollerussa. Els infants i joves de 3 a 14 anys podran gaudir de l’activitat cada dia del 5 al 30 de juliol. Els nascuts entre el 2017 i el 2014 ho faran de 12 a 12.45 h i els nascuts al 2013 o abans de 12.45 a 13.30 h.  En canvi, hi haurà dos torns per als infants de 6 mesos a dos anys, que podran fer el curset cada dimarts i dijous del 5 al 16 de juliol de 17 a 17.45 h o, en un segon torn, del 19 al 30 de juliol. Per a fer els cursets és necessari disposar de l’abonament de les piscines. Podeu ampliar aquesta informació i formalitzar la inscripció al telèfon 695 82 89 00 o enviant un correu electrònic a cnmollerussa@gmail.com.

Galeria d'imatges