Ja es poden presentar les propostes per l’Agenda Cultural Viladona 2024

L’edifici de l’Ajuntament acollirà el 13 de gener un col·loqui a on es detallarà la programació

DIMECRES 27 DESEMBRE 2023

Amb l’arribada del nou any, el nostre municipi ha començat a preparar la programació d’activitats culturals emmarcades en l’Agenda Cultural Viladona 2024, una iniciativa que es desenvolupa al poble des de fa tres anys.

Tenint en compte la diversitat d’interessos que existeix a Vilanova de Bellpuig, i la voluntat de donar-ne cabuda al màxim possible, s’ha obert una enquesta en línia perquè entitats locals o particulars presentin les seves propostes. A la sol·licitud, es poden suggerir activitats com, per exemple, sessions teatrals, tallers, concerts, col·loquis, exposicions o jornades dirigides a no perdre la memòria històrica.

En aquest sentit, l’edifici de l’Ajuntament acollirà el 13 de gener, a partir de les 19 hores, una xerrada adreçada a tota la ciutadana en què s’explicaran totes les propostes rebudes i s’escoltaran les opinions del veïnat i de les associacions. La iniciativa es desenvolupa gràcies a la col·laboració entre Viladona, el consistori, la Biblioteca Municipal Glòria Tudela i La Tàpia Produccions Culturals.

Galeria d'imatges