L’Ajuntament anuncia la programació nadalenca

El veïnat de totes les edats podrà participar en un recull d’actes que s’allargarà fins al 8 de gener

DIJOUS 14 DESEMBRE 2023

Un any més, l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig ha donat a conèixer un programa d’activitats de Nadal pensat per a tots els gustos i edats. Fins al 8 de gener, el veïnat tindrà l’oportunitat d’assistir a un ventall de propostes que ompliran d’esperit nadalenc els carrers i equipaments del municipi. La programació detallada es pot consultar com a document adjunt en aquesta mateixa pàgina.

De cara a aquesta setmana, avui, 14 de desembre, la comunitat de petits de l’Escola Marinada oferirà a les 10 hores una cantada de nadales a la Residència i Centre de Dia Pare Pacífic. Fins diumenge, s’organitzarà una trobada del club de lectura infantil; l’aula d’extensió universitària; el col·loqui ‘Vilanova als anys 50’ a través de l’obra ‘Envejosa’ del Mestre Miquel Esteve; i un ball al poliesportiu a càrrec del grup Madison.

Més activitats nadalenques

Al llarg dels pròxims dies, el consistori i l’Escola Marinada entregaran les felicitacions nadalenques a les persones majors de 80 anys, i la canalla de la Llar d’Infants sortirà al carrer per desitjar bones festes a tothom, una activitat que es complementarà amb el Festival d’Hivern de l’Escola Marinada, el qual tindrà lloc al poliesportiu. A més, els nadons que han nascut el 2023 rebran un lot de benvinguda a la sala d’actes de l’ajuntament i es duran a terme concerts, àpats, balls i altres esdeveniments lúdics adreçats a totes les edats.

Quan arribi la recta final de desembre, s’instal·larà el tradicional Pessebre Vivent de Vilanova de Bellpuig i, amb l’ànim de rebre el 2024, el poliesportiu acollirà un sopar de gala amb ball. Un cop encetat el nou any, se celebrarà un taller centrat en les peces de joguina d’Exin Castillos i, durant la següent jornada, es col·locaran jocs infantils de gran format amb materials recuperats.

Finalment, el 5 de gener arribarà la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient, als quals se’ls acomiadarà el dia 7 amb una cursa-caminada de 5 quilòmetres des de la plaça Anjua, mentre que la jornada conclourà amb un ball a càrrec del grup Memphis. D’altra banda, fins al 8 de gener es podrà visitar la decoració de Nadal de l’exterior de l’Escola Marinada a càrrec de l’alumnat del centre i de les seves famílies.

Fitxers adjunts