33° / 18° Clar

L’Ajuntament habilita un espai per a la pernoctació d’autocaravanes

El govern local vol promocionar l’aparcament de la zona esportiva com un lloc d’estada per als amants d’aquest tipus de turisme

DIMARTS 28 DESEMBRE 2021

Amb la voluntat de fomentar el turisme a Vilanova de Bellpuig i atraure les persones que gaudeixen viatjant en autocaravana, caravana o camper, l’Ajuntament ha decidit habilitar un espai per a l’estada d’aquest tipus de vehicles. La ubicació prevista és l’aparcament de la zona esportiva, un espai tranquil i agradable, i proper a alguns serveis i equipaments del poble, com són la zona de lleure, les pistes de pàdel i d’skate, les piscines i el camp de futbol. La pernoctació en aquest espai és gratuïta però l’estada màxima és de 3 dies. L’aparcament de la zona esportiva té una capacitat màxima per a sis vehicles. La voluntat del consistori és anar millorant aquest espai. La previsió és instal·lar-hi un punt de buidatge d’aigües grises i de recarga d’aigua neta un cop s’hagi dut a terme la reordenació de la zona esportiva.

El govern local treballa per promocionar aquest espai i atraure els amants d’aquest tipus de turisme, com també fan altres pobles de la comarca. En aquest sentit, s’ha contactat amb l’empresa Vanwow que, des d’aquest mes de desembre, inclou en el seu portal web el poble de Vilanova de Bellpuig com a possible destí per a les persones que viatgen pels pobles de Lleida en autocaravana.

En aquest web s’ofereix informació sobre l’aparcament de la zona esportiva i els seus serveis, sobre com arribar-hi i sobre el poble de Vilanova de Bellpuig. Les persones usuàries trobaran també informació sobre experiències a realitzar o llocs d’interès propers, com l’Església Parroquial de Sant Pere Apòstol, la ruta de les Serres o l’espai natural de secans de Belianes-Preixana.

Podeu entrar a la pàgina sobre Vilanova de Bellpuig en aquest enllaç.