L’Ajuntament impulsa la pràctica del pàdel a la vila

El consistori proposa un preu simbòlic per fer ús de les pistes recentment renovades i enceta el torneig de pàdel

DILLUNS 01 AGOST 2022

L’accés a les pistes de pàdel és 1 € per persona i hora fins a finals d’agost entre les 18 i les 20 h. La promoció, vigent des de principis de juliol, té el propòsit d’estimular i facilitar la pràctica d’aquest esport i, a més, posa a disposició la ciutadania vilanovina quatre pales al bar de les piscines, en cas que algú no en disposi.

En aquesta línia de foment del pàdel, i amb el torneig d’enguany a l’horitzó, l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig ha desenvolupat tasques de millora de la moqueta de la pista de pàdel i, aquest passat mes de juliol, la renovació de la xarxa.

 Torneig de pàdel 2022

 La vila acull un any més el tradicional torneig de pàdel que, per segona edició consecutiva, compta amb la categoria sub16, en la qual s'agrupen nenes i nens d'entre 14 i 15 anys.

 Els enfrontaments d'aquesta secció van començar el 15 de juliol i s'allargaran fins al pròxim 15 d'agost, mentre que les trobades de les categories femenina i masculina es disputaran durant l'agost i finalitzaran els dies 30 i 31 d'aquest mes.

Galeria d'imatges