33° / 18° Clar

L’Associació de Dones l’Anjua és homenatjada per la Generalitat de Catalunya

L’Institut Català de les Dones reconeix a una trentena d'entitats del país amb 25 anys de trajectòria

DIJOUS 30 NOVEMBRE 2023

El 29 de novembre, l'Associació de Dones l'Anjua va participar en un acte institucional organitzat per l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya al Palau de Pedralbes (Barcelona). La trobada ha estat dirigida a retre homenatge a prop d'una trentena d'entitats feministes catalanes que celebren enguany el seu 25è aniversari.

La jornada va comptar amb l'assistència de fundadora i de la primera presidenta de l'Associació de Dones l'Anjua, Núria Sol que, acompanyada per les sòcies de l'entitat, ha participat en la recollida d'un reconeixement entregat per la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge. Durant la sessió, Verge va destacar la importància de les associacions locals per a situar a l'agenda pública les polítiques feministes, així com la seva rellevància a l'hora de generar espais de suport, recursos i serveis de proximitat molt abans que les administracions locals o la mateixa Generalitat.

A la trobada també hi ha assistit la presidenta de la Federació de Dones del Pla d'Urgell; la delegada territorial d'Igualtat i Feminisme a la província de Lleida, Elena Fustes; i de la secretària de l'Associació de Dones l'Anjua.

Galeria d'imatges