33° / 18° Clar

L’escoleta organitzarà jornades de portes obertes

Les visites al centre es realitzaran del 24 d’abril al 5 de maig i cal demanar cita

DIMARTS 11 ABRIL 2023

La Llar d’Infants Municipal de Vilanova de Bellpuig convida a totes les famílies a les jornades de portes obertes que es desenvoluparan entre el 24 d’abril i el 5 de maig. Per participar-hi, cal demanar cita trucant al 676 20 98 16.

D’aquesta manera, la ciutadania tindrà l’oportunitat d’informar-se sobre el plantejament pedagògic del centre i de conèixer el projecte de construcció de les noves instal·lacions de l’escola bressol, ja que durant el curs vinent està previst el trasllat.  

Un projecte educatiu reconegut internacionalment

El pla pedagògic de l’escoleta ha viatjat a diferents congressos educatius de l’Estat i de l’estranger (París, Bogotà), com a exemple de bones pràctiques, per la seva innovació, qualitat i metodologia basada en els laboratoris de joc.

Gràcies als programes de col·laboració amb la Universitat de Lleida i diferents instituts de la zona, durant tot el curs la llar d'infants rebrà alumnat de pràctiques d’educació infantil, cosa que permetrà que hi hagi sempre, com a mínim, dues persones adultes a cada aula per millorar l’acompanyament i atenció dels infants.

Des del centre, s’ofereixen setmanalment activitats obertes a les famílies, de forma que mares i pares poden participar de forma propera i implicada en el projecte.

Galeria d'imatges