L’escoleta, referent educatiu de la comarca

La directora de la llar d’infants municipal participa a Mollerussa en una jornada de divulgació en l’àmbit de l’educació

DILLUNS 03 JULIOL 2023

Bet Soldevila, directora de l'escoleta de Vilanova de Bellpuig, va participar com a ponent el 29 de juny a la XIII Trobada d'Intercanvi de Bones Pràctiques Educatives al Pla d'Urgell que es va dur a terme a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa.

La trobada ha servit per presentar el projecte "Teixint Vincles", una experiència pedagògica de la llar d’infants municipal dirigida a l’intercanvi generacional, la qual s’ha desenvolupat durant el curs acadèmic amb la col·laboració amb la Residència Pare Pacífic.

«Teixint vincles»

A partir de diferents tallers que s'han realitzat de forma setmanal en el marc de «Teixint vincles», infants i persones grans han gaudit d'un espai de trobada en què s’han cuidat mútuament i han adquirit el protagonisme que mereixen com a actius de la societat. 

També el dia 29 de juny, de 18 a 20 hores, es va presentar a la Casa de la Vila una exposició sobre aquesta mateixa experiència, la qual es podrà visitar tota aquesta setmana en horari d'obertura de l'Ajuntament.

L'equip educatiu espera que aquesta iniciativa impulsi una comunitat més inclusiva i equitativa, en què l'atenció de qualitat i les cures siguin al centre de l'acció social. Es pot consultar tota la informació a l’espai web del projecte.

Galeria d'imatges