38° / 20° Poc tapat

La Biblioteca Glòria Tudela es presenta a la comarca

El centre bibliotecari impulsa l’activitat durant els dos mesos des de la seva reobertura

DIMARTS 04 ABRIL 2023

La Biblioteca Municipal Glòria Tudela ha acollit una trobada dirigida a donar a conèixer les seves instal·lacions i les noves incorporacions de personal al sistema de lectura comarcal. La sessió, fomentada per la Central de Biblioteques de Lleida, ha comptat amb representants de totes les biblioteques del Pla d'Urgell.

Durant la jornada, s'ha desenvolupat una visita a l'espai de la nostra biblioteca i s'ha parlat sobre la situació de cada centre i la proposta d'activitats transversals per part de la Central de Biblioteques de Lleida.

La nova biblioteca, en xifres

El nou equipament es va inaugurar el 20 de gener i, des d'aleshores, ha rebut una bona acollida per part de la població. Durant aquestes setmanes, l'espai ha rebut la visita de 232 persones al gener, 490 al febrer i 300 en data de 17 de març.

A més, el municipi ha organitzat diverses visites de grup amb membres de la llar de gent gran, de l'associació de dones o de la llar d'infants, i activitats com el cicle «Biblioteques amb DO» o un recital poètic musicat a càrrec de l'artista Anna Rufié.

En aquest període, el centre ha rebut 120 sol·licituds de carnets bibliotecaris i, com a novetat, des de març s'ofereix servei de reprografia, amb fotocòpies i impressions en color i en blanc i negre.