23° / 10° Núvols

La directora de l’escola bressol participa en un festival d’innovació pedagògica

Bet Soldevila assisteix com a ponent a unes jornades educatives celebrades a Santander (Cantàbria)

DIMECRES 27 SETEMBRE 2023

El passat cap de setmana, es va celebrar el festival de creació, experimentació artística i innovació pedagògica ‘Archipiélago Tejido’. L'esdeveniment, que va tenir lloc del 22 al 24 de setembre a la ciutat càntabra de Santander, va reunir a destacades personalitats de l’àmbit pedagògic amb l’objectiu d’explorar noves perspectives en l'àmbit de l'educació i la creació artística.

Una de les figures que va participar en aquest esdeveniment va ser Bet Soldevila, directora de l’Escola Bressol Municipal de Vilanova de Bellpuig, qui va dur a terme un paper fonamental en les jornades. Soldevila va ser convidada com a ponent en el cicle de xerrades sobre innovació educativa, dirigit especialment a docents, on va compartir les seves idees i experiències relacionades amb les noves estratègies pedagògiques.

A més de les seves intervencions com a ponent, Bet Soldevila va jugar un paper actiu en l'organització d'un laboratori d'exploració i creació destinat al públic infantil, a les famílies i als professionals de l'àmbit educatiu. Aquest laboratori tenia com a objectiu principal fomentar la creativitat i la innovació a través de l'ús del material tèxtil.

La participació destacada de la directora en aquesta iniciativa subratlla la rellevància del projecte pedagògic de l’escola bressol del nostre poble i el compromís del centre amb la innovació educativa i la creació artística, aportant noves idees i inspirant qui busca enriquir l'experiència educativa a través de la creativitat i l’experimentació.

Galeria d'imatges