La Festa de la Vellesa celebra la seva 30a edició

L’esdeveniment coincideix amb la finalització de la remodelació del carrer Pare Pacífic

DILLUNS 06 MAIG 2024

Aquest diumenge, el nostre poble ha participat en la 30a edició de la Festa de la Vellesa, una iniciativa amb què es ret homenatge a tota la població vilanovina que enguany celebra els vuitanta anys i els cinquanta de casats. Amb motiu de la commemoració dels trenta anys de la proposta, van ser convidats a la jornada els presidents que la Llar Municipal de la Gent Gran ha tingut al llarg dels darrers anys.

L’acte va consistir en una missa cantada per la Coral Verge del Lliri. A continuació, les autoritats locals van oferir parlaments i es van entregar els reconeixements i, un cop conclòs aquest acte, el grup es va traslladar al poliesportiu per gaudir d’un dinar popular, en companyia d’amistats i família de la nostra gent gran. Després, totes les persones protagonistes de la Festa de la Vellesa d’enguany van tenir l’oportunitat de passar-ho bé al ball dels diumenges que organitza el consistori, amb entrada gratuïta.

Obertura del nou carrer Pare Pacífic

Paral·lelament, la festivitat va coincidir amb la finalització de la intervenció que l’Ajuntament ha dut a terme entorn del carrer Pare Pacífic, el qual dona accés a la Llar de la Gent Gran. En aquest sentit, l’acte va comptar amb l’assistència del director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, del director dels Serveis Territorials d'Interior a Lleida, Xavier Garrós, i de la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Montse Bergés.

La intervenció ha estat destinada a millorar l’accessibilitat i la seguretat de vianants en aquest indret del poble pensant, especialment, «en la gent gran i en la circulació de carrets amb infants», segons el consistori.

Galeria d'imatges