39° / 20° Poc tapat

La Festa Major Petita de Sant Pere celebra els seus 25 anys

Divendres 28 i dissabte 29 de juny celebrem aquesta festa enguany dedicada a la parella més gran casada a la parròquia de Sant Pere

Festa Major
Festa Major

DIVENDRES 21 JUNY 2024

El pròxim dissabte 29 de juny arriba la festivitat de Sant Pere i a Vilanova de Bellpuig això significa la celebració de la nostra Festa Major Petita. Enguany la festa compleix 25 anys d’història, un quart de segle, un motiu més de celebració.

En aquest  Sant Pere 2024 es retrà homenatge a la parella més gran casada a la parròquia de Sant Pere, el  Lluís de Cal Panxeta i la Maria Antònia de Cal Secretari, una parella involucrada i participativa en la vida del nostre poble.

El dia 29, festa local de Sant Pere  es farà una missa a les 19 hores,  conduïda pel Bisbe Francesc Conesa, i cantada per la Coral Verge del Lliri. A partir de les 20 hores s’inaugurarà l’exposició de fotos de la 25a Festa de Sant Pere.

A partir de les 21.30 hores, el poliesportiu acollirà el sopar de germanor, acompanyats del Lluís i de la Maria Antònia, dels seus familiars, i de les parelles dels anys anteriors. En el transcurs del sopar es lliurarà una placa d’homenatge als padrins de la festa. També  hi haurà una exposició sobre els 25 matrimonis que han participat en aquests 25 anys de festa.

El preu d’aquest sopar és de 8 euros i ja es poden comprar els tiquets al web municipal o bé de forma presencial a les oficines de l’Ajuntament els dies 25 i 26 en horari de 9 a 13.30 hores.

Per la seva banda, el jovent de Vilanova també celebrarà el seu sopar, a partir de les 22 hores de dissabte 29, a la pista de tenis, que anirà seguit de la Festa Jove amb DJ’s, a partir de les 12 de la nit.

Divendres 28 ja s’iniciarà el calendari festiu amb una hora del conte a les piscines municipals amb el títol “Joan Oró i la recerca de la vida”, a partir de les 19 hores. A les mateixes instal·lacions de les piscines, però dissabte 29 de juny  acolliran la caravana pedagògica Sextruck, de 17.30 a 20.30, que tractarà temes relacionats amb la sexualitat, l’afectivitat i els feminismes.

Fitxers adjunts