La Festa Major s’acomiada amb èxit de participació

El nostre municipi ha acollit activitats infantils, actes culturals, espectacles i concerts per a tots els públics

DIVENDRES 09 SETEMBRE 2022

Vilanova va celebrar de l'1 al 5 de setembre la Festa Major amb un recull de propostes culturals, lúdiques i esportives dirigides a l'entreteniment i el gaudi de tota la ciutadania. Els actes van començar el primer dia de setembre amb l'exposició de puntura de l'Associació de Dones Anjua i un partit entre la UE Vilanovenca i l'Arbeca CFA.

Durant aquestes darreres jornades, la nostra vila ha sigut escenari d'actes com les tradicionals cercaviles, balls de sardanes, una àrea de parc aquàtic per a infants, un enfrontament esportiu entre el Club de Bitlles i el jovent participant en la iniciativa «Jova» o espectacles humorístics i musicals. Per altra banda, tothom va tenir l'oportunitat d'assistir a les trobades futbolístiques dels equips benjamins i femení de la UE Vilanovenca, a un vermut a les Piscines, al 41è Concurs de Sardanes amb la Bellpuig Cobla o a un sopar popular organitzat per la «Guineu Jove».

La recta final de la festa gran va estar protagonitzada per activitats infantils com un taller de bombolles i la representació d'obres teatrals, tant per a nens i nenes com per a un públic més adult, i una mostra piromusical amb «Rojos de Junda» que va acomiadar l'edició d'enguany de la Festa Major.

Addicionalment, amb la voluntat de conèixer de primera mà l’opinió de la ciutadania sobre la programació de la celebració d’enguany, l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig ha habilitat una enquesta a la qual podeu accedir mitjançant aquest enllaç.

Galeria d'imatges