La Llar de Jubilats reprèn la seva activitat

L’equipament va tornar a obrir ahir dijous amb un acte emotiu de retrobament amb els socis i les persones usuàries

DIVENDRES 15 OCTUBRE 2021

La Llar Municipal de la Gent Gran va reobrir les seves portes ahir dijous, després d’un any i mig de tancament per l’arribada de la pandèmia. Va ser una jornada molt emotiva de retrobament amb les persones usuàries. L’Ajuntament va participar en l’assemblea general de socis i sòcies, convocada també per dijous 14 d’octubre. L’alcaldessa, Dolors Pascual, i el regidor de la Gent Gran, Salvador Ayguadé, van començar agraint a les persones assistents la paciència pel temps d’espera per poder gaudir d’aquest equipament. Posteriorment, s’ha donat compte de les obres de millora que s’han fet a l’espai.

Recordem que la Llar de Jubilats es va tancar al mes de març de l’any passat per l’arribada de la pandèmia de COVID-19 i es va utilitzar durant gairebé un any per a ampliar l’espai de la residència de la gent gran i poder garantir la seguretat de les persones usuàries. Com que les condicions sanitàries no van permetre reobrir l’equipament a l’estiu, el consistori va acordar amb la Junta adequar-ne l’espai amb diferents millores: se n’ha arranjat la jardineria, s’hi ha fet un ganzell interior per aïllar el soroll de les màquines i evitar la pèrdua de fred i calor, s’hi ha habilitat un accés posterior per a descongestionar-ne la porta d’entrada, s’ha pintat, se n’han substituït les cadires i se n’ha reparat la calefacció; a la zona del camp de bitlles s’ha canviat el sauló, s’han instal·lat llums de leds al porxo i s’ha reordenat el magatzem. El projecte ha tingut un cost aproximat de 15.000 euros.

L’assemblea ha servit per aprovar el canvi de junta, que s’havia d’haver celebrat al març d’aquest 2021 però es va posposar per la Covid. Atès que un dels punts de l’ordre del dia va ser l’aprovació de l’acta de l’assemblea anterior, celebrada al març de 2020, la junta actual va aprofitar per lliurar uns obsequis als membres de la junta anterior: el Josep Maria, l’Antonieta, la Rosa Mari i el Jaume, als quals es va fer també un agraïment per la tasca desenvolupada fins al març del 2020. Així mateix, des del consistori s’ha volgut reconèixer el treball de la junta entrant, que des del març de 2020 ha estat treballant en una etapa molt difícil, i s’ha volgut recordar els 29 socis i sòcies que malauradament ens han deixat en aquest darrer any i mig. Finalment, s’ha animat la ciutadania a recuperar a poc a poc la normalitat i a gaudir de l’equipament i dels serveis que ofereix.

Galeria d'imatges