33° / 18° Clar

La reivindicació feminista protagonitzarà el mes de març

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el poble acollirà diverses propostes dedicades a reclamar la igualtat de gènere

DILLUNS 06 MARÇ 2023

Un any més, torna el Dia Internacional de les Dones, una jornada que es commemora cada 8 de març (8M) i amb la qual es reivindica la desaparició de les desigualtats entre dones i homes. Amb aquest motiu, Vilanova de Bellpuig organitzarà diverses propostes dirigides a tota la població. 

 Programació d’actes

El color lila il·luminarà la façana de l’Ajuntament el pròxim 8 de març amb la finalitat de donar visibilitat a la reivindicació del 8M i mostrar el suport institucional a les reclamacions feministes. Durant la mateixa jornada, s’inaugurarà l’exposició «Visc i torno a reviure», dedicada a Montserrat Abelló, al vestíbul de la Casa de la Vila.  

Uns dies després, el 10 de març, la Biblioteca Municipal Glòria Tudela acollirà a les 19 hores la presentació de l’agenda cultural 2023 i, a continuació, s’oferirà al públic assistent una sessió de poemes musicats a càrrec d’Anna Rufié. A més, durant tot el mes, el centre bibliotecari té disponible un aparador de llibres dedicat exclusivament al feminisme.

Galeria d'imatges