La residència de gent gran incorporarà tretze places públiques més

L’equipament compta ara amb 19 places públiques, d’un total de 55, amb la voluntat de reduir la llista d’espera

DIMARTS 17 OCTUBRE 2023

El Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya ha atès la sol·licitud de l'Ajuntament de Vilanova i ha concedit tretze noves places públiques a la residència de gent gran, les quals se sumen a les sis ja existents.

L'augment de places públiques era una demanda urgent per part de l'Ajuntament, que volia reduir la llista d'espera per als residents de la tercera edat i garantir l'accessibilitat als serveis de cura. La residència de Vilanova, és la segona més gran del Pla d'Urgell i fins ara només comptava amb sis places públiques, el mateix nombre que en la seva inauguració fa més de deu anys. Aquesta decisió permetrà abordar millor les necessitats creixents de la població major de 65 anys, ja que el nostre poble té la concentració més gran d'aquest grup d'edat a la comarca.

Davant d’aquesta mesura, el consistori ha reiterat la seva determinació a seguir treballant per millorar els serveis destinats a la gent gran i ha sol·licitat el suport continuat de la Generalitat, sigui mitjançant subvencions econòmiques o l'accés a nous serveis que puguin beneficiar la ciutadania. Aquesta notícia representa un pas important en la millora de l'atenció a la gent gran al poble, i en el compromís de les autoritats locals per garantir una atenció de qualitat a aquesta població creixent.