La vila es prepara per celebrar la Castanyada

El servei de compra de tiquets per participar en el sopar està disponible en línia fins al 27 d'octubre

DILLUNS 24 OCTUBRE 2022

L'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig ha posat a la venda les entrades per gaudir de les propostes de la Castanyada d'enguany. La proposta que el consistori posa sobre la taula comptarà amb un taller de danses urbanes, una exhibició de ball, un sopar amb opció vegetariana i la tradicional sessió de ball amb Paris La Nuit.

La jornada tindrà lloc a Cal Xai i s'encetarà a les 19 hores, amb una trobada en la qual la canalla a partir de nou anys tindrà l'oportunitat d'iniciar-se en el món de les danses urbanes condutït per la companyia «Brodas bros», grup que ha actuat a escenaris de tot el món i ha conseguit aplegar de públic a milers de persones. Per a participar en aquest taller cal adreçar un correu electrònic a viladonaprojecte@gmail.com.

A continuació, Núria Argilés Macià i Sabino Barbieri realitzaran una exhibició dansaire presentant la peça AKMÉ. Posteriorment, tota la ciutadania podrà participar en el sopar popular amb castanyes i moscatell que se celebrarà al pavelló, amb diverses opcions de menú dirigides tant al públic adult com a la infantesa, amb opció vegetariana. La compra dels tiquets per a assistir a l'àpat es pot tramitar presencialment els pròxims dies 26 i 27 d'octubre a les oficines municipals ( de 9 a 13:30 hores) o a través d'aquest enllaç, fins al dia 27 a les 13:30 hores.

A la nit, el grup Paris La Nuit oferirà una actuació i, després de les 23:30 hores, es donarà pas als espectacles musicals d'Her Majesty i de DJ Comando Merluza. Des del consistori, es recorda assistir a aquesta proposta amb disfressa, ja que al final de l'acte es premiarà a les tres millors disfresses de la festa.

Aquesta proposta es duu a terme amb la col·laboració de l'Ajuntament, Viladona, la Guineu Jove, la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya.

Galeria d'imatges