Vilanova s’engalana per l'Aplec de la Sardana

Durant la trobada, s’ha ballat la tradicional sardana de germanor, amb un tast de productes de proximitat.

DIMARTS 04 OCTUBRE 2022

El nostre municipi ha celebrat aquest diumenge la trenta-cinquena edició de l'Aplec de la Sardana amb un programa d'activitats dirigit a totes les edats. La trobada ha comptat amb jocs per a infants i una exhibició de la Cobla Jovenívola d'Agramunt. L'Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig, entitat organitzadora de l'esdeveniment, també ha organitzat un concurs de dibuix per a la canalla.

 Durant la mostra les colles sardanistes locals han celebrat una demostració dansaire, un galop esbojarrat i s’ha inaugurat una exposició fotogràfica amb motiu del 30è aniversari de les Olimpíades de Barcelona 1992, la qual s’ha complementat amb un homenatge als sardanistes vilanovins que van participar en la cerimònia d'inauguració dels Jocs Olímpics.

 Durant l’encontre, les persones assistents han tingut a la seva disposició un servei de bar, entrepans, xocolata desfeta, coca i entrepans. Com a cloenda, s’ha ballat  la tradicional sardana de germanor i s’ha acomiadat l'aplec amb un sorbet de crema catalana i sucs, productes de proximitat.

Galeria d'imatges