La vila se solidaritza amb La Marató de TV3

El poble acollirà diverses propostes per recaptar fons dirigits a fomentar la salut sexual i reproductiva

DILLUNS 27 NOVEMBRE 2023

Tornen les dates nadalenques acompanyades de La Marató de TV3, una iniciativa solidària dirigida a donar visibilitat a temes relacionats amb la salut i recaptar fons per a la investigació mèdica. Enguany, el projecte està dedicat a la salut sexual i reproductiva, i Vilanova de Bellpuig es tornarà a sumar a la proposta organitzant activitats obertes a tot el veïnat.

En primer lloc, la Biblioteca Municipal Glòria Tudela acollirà una conferència el pròxim dijous, 30 de novembre, a partir de les 19 hores, sobre la importància de protegir la nostra salut sexual i reproductiva.

D’altra banda, dissabte vinent, 2 de desembre, el poliesportiu serà escenari d’un festival que començarà a les 18 hores amb actuacions a càrrec de l’alumnat de l’extraescolar d’anglès, de Ioga Kids, dels grups de patinatge i de gimnàstica rítmica, i una exhibició de sardanes. A més, el públic podrà gaudir d’una sessió de música de Míriam Cortada i Marta Argilés, i coca, xocolata i bingo.

Per assistir a les activitats del dia 2, cal adquirir un tiquet a Cal Clarissó i a l’Estanc per 6 €. Els guanys es destinaran a La Marató de TV3.

Galeria d'imatges