38° / 19° Clar

Les piscines de Vilanova obriran les portes el pròxim divendres

L’ampliació de l’horari habitual de la piscina donarà la benvinguda a la temporada de bany a Vilanova de Bellpuig

DIMARTS 07 JUNY 2022

Per petició popular, aquest any la temporada de piscines arribarà a la vila abans del que és habitual. El complex donarà el tret de sortida a l’estació estiuenca a partir del pròxim 10 de juny, amb una ampliació de l'horari de bany i d'activitats per a tota la família que s’allargarà fins el 3 de setembre.

L'Ajuntament de Vilanova ja té enllestits els treballs d’adequació de les instal·lacions per rebre a temps l'arribada de la xafogor. Com a acompanyament, el servei de bar tornarà a estar al peu de canó durant tot l'estiu per fer costat a la refrescant proposta amb la voluntat d’organitzar activitats per grans i petits.

Les entrades a la piscina estaran obertes a tota la ciutadania, tant vilanovina com forastera, a partir del dimarts 7 de juny a través del web municipal o presencialment a les oficines de l'ajuntament, de 9:30 h a 13:30 h. A més, per la compra de 4 abonaments familiars, no caldrà pagar el cinquè i, per altra banda, totes les persones amb una minusvalidesa reconeguda tindran accés gratuït als equipaments durant tot l'estiu.

Durant el mes de juny, tothom qui vulgui gaudir de la piscina municipal podrà fer-ho de les 12:00 h fins a les 20:30 h, mentre que els matins de juliol la piscina obrirà mitja hora abans. Durant els mesos d'agost i setembre, les piscines vilanovines estaran disponibles entre les 12:00 h i les 20:00 h.

Per adquirir les entrades, fes clic aquí.

Galeria d'imatges