38° / 19° Clar

Les reserves de plaça per l’Escola Bressol s’obriran el dia 8

Es preveu que quan arribi l’inici del curs vinent estiguin enllestides les noves instal·lacions del centre

DIVENDRES 05 MAIG 2023

El final del curs escolar s’apropa i, amb això, l’Escola Bressol Municipal de Vilanova de Bellpuig comença ja a preparar el següent. A partir del pròxim 8 de maig, i fins al dia 19, les famílies podran reservar plaça per inscriure els seus infants al centre quan, a l’estiu, arribi el període de matriculació (del 16 al 22 de juny).

Per a dur a terme el tràmit, cal que us poseu en contacte amb l’escoleta adreçant un correu electrònic a llarvilanovadebellpuig@xtec.cat o trucant als telèfons  973 324 214 / 676 209 816. D’altra banda, podeu consultar tota la informació sobre el procés de preinscripció al web de la Generalitat de Catalunya.

Renovació de l’equipament escolar

A l’agost, es preveu que les obres que donaran pas les noves instal·lacions de l’Escola Bressol. El nou espai comptarà amb 238 m2, una estructura centrada en l'eficiència energètica i, pel que fa a les classes, es preveu la creació de dues línies i amb opció d'una tercera.

En aquest sentit, el Pla d’Urgell TV s’ha fet ressò d’aquest projecte i del plantejament pedagògic del centre, reconegut internacionalment.